Na Dan zaljubljenih se u svetu svake godine u proseku dogodi oko 220 000 prosidbi. Oni koji nemaju tako dugoročne planove, svojim voljenima često poklanjaju slatki znak pažnje u vidu čokolade.

Prvu bombonjeru tj. pakovanje u obliku srca ispunjeno čokoladicama lansirao je u početkom 19. veka Ričard Kadburi i od tada do danas je to jedan od najdražih brendiranih pakovanja mnogih proizvođača slatkiša.

U Japanu su čokoladice za Dan zaljubljenih glavni poklon. Giri-čoko je naziv za čokoladice koje žene poklanjaju dragim, ali manje bliskim ljudima, dok čokoladice Honmei-čoko se najčešće prave kod kuće kao znak ljubavi prema onima koje vole najviše.

Ove godine predlažemo vam naše proizvode koji su idealni znak pažnje za sve koje volite. Jer vreme je nešto najdragocenije što možemo pokloniti sebi, a i drugima.

 

Kupke sa prirodnim etarskim uljima- Vreme za predah i Kleopatrina tajna

 

Visokokoncetrovana uljana kupka “Vreme za predah” sadrži prirodna etarska ulja lavande i kore slatke narandže i blagotvorno deluje na duh i telo.

Dame koje su već probale ovu kupku za nju kažu: „Osećaj je kao da su mi u kupatilu polja lavande.“

Potražite kupku Vreme za predah na našem webshopu!

 

Uljana kupka Kleopatrina tajna, donosi jedinstven doživljaj rituala kraljevskog kupanja na Kleopatrin način. Veoma kremasta kupka ima jedinstvenu formulaciju za intenzivnu negu koja se sastoji od hranljivih proteina mleka, dragocenog meda i hidratantnog bademovog ulja.

A baš kao i Kleopatra, savet je da za potpuni doživljaj i efekat u ovu kupku dodate i litru mleka u kadi.

Zamislite iznenađenje vama drage osobe kada uz kupku vidi i pakovanje mleka 😉 Ovaj poklon, kao ni kupanje u kupki Kleopatrina tajna, neće nikada zaboraviti.

Potražite kupku Kleopatrina tajna na našem webshopu!

 

Merz Spezial hijaluron i kolagen krema za lice u obliku pene

Ako ljubiteljima kozmetike poklonite ove nemačke proizvode čuvene kompanije Merz, ne možete pogrešiti.

Hijaluron krem mus hidrira kožu, štiti je od gubitka vode i na taj način licu daje mladalački, zdrav izgled kože. Kolagen krem mus stimuliše proizvodnju prirodnog kolagena, lifting efekat je odmah primetan i smanjuje bore.

Sigurni smo da bi se jedna Vodolija ili Riba za svoj februarski rođendan obradovala ovom poklonu!

Potražite Merz Spezial proizvode na našem webshopu!

 

 

Morska so za kupanje – Cold Relief

U sezoni prehlade i virusa, suprotno od onoga što jedna poznata pesma kaže, ljubav se može i poslati.

Cold Relief morska so za kupanje sa etarskim uljem eukaliptusa, olakšaće simptome prehlade, opustiti disajne puteve i mišiće. Terapeutski efekat ulja eukaliptusa i čiste morske soli u dodiru sa toplom vodom je poznat još od davnih vremena.

Pokažite ljubav na ovaj način.

Potražite morsku so za kupanje Cold Relief na našem webshopu!

 

 

Tokom celog februara za sve koji poruče proizvode sa našeg Biram Zdravlje webshopa u iznosu većem od 3500 RSD, POKLONLimitirana edicija ručno rađenih s ljubavlju Eugen čokoladica. I to nije sve: na celoj teritoriji Srbiji za porudžbine veće od 3500 dinara, dostava je BESPLATNA.