Nije slučajna i vrlo je značajna pažnja koja se poklanja kupanju tek rođenih beba. Dodir majke i bebe u toploj vodi, dovodi do lučenja hormona sreće i do opuštanja tela i uma. Na taj način majka ostvaruje kontakt i veoma jaku vezu sa svojim detetom.

Kasnije, kako dete raste, a s obzirom na vreme i svet u kom živimo, gde svi žurimo, važnost tog trenutka u kom opuštamo telo u toploj vodi, kao i sama navika kupanja nam nekako pobegne i mi to usput izgubimo.

Ubrzo se to kupanje pretvori u brzo tuširanje i neke dalje zadatke i kupanje u kadi izgleda kao “gubljenje” vremena. A, nije.

Naprotiv, to nam daje snagu za sve ostale obaveze koje nas čekaju. Naša ideja je da podsetimo sve ljude, žene i muškarce, majke, njihovu decu, sportiste, tinejdžere, poslovne žene i muškarce, bake i dede na staro, dobro kupanje u kadi.

Jer, ako ste umorni, kupka će Vas odmoriti, ako ste napeti opustiće Vas, ako imate bolove u mišićima, zglobovima, leđima, ramenima… ublažiće ih, a ako ste srećni i sve Vam je lepo, posle kvalitetne kupke, biće Vam još lepše! Jer, kupanje u kadi jeste zaboravljeno i mi želimo da ga vratimo 😊

Tetesept je brend koji je kreiran 1966.godine u Nemačkoj, kao deo kompanije Merz. Od tada, pa sve do danas tetesept je evoluirao u poznati, nemački kozmetički brend koji ima preko 170 različitih proizvoda, koji su kreirani za negu tela i kože i za poboljšanje zdravlja potrošača.

Svi tetesept proizvodi odišu divnim koloritom na svojim pakovanjima i u sadržaju, sve ih odlikuje nega, zaštita i briga tela, kože, ali i duha.

Takođe, velika pažnja u kreiranju tetesept kupki i soli za kupanje posvećena je mirisu, odnosno pažljivom odabiru kvalitetnih sastojaka, koji stvaraju intezivan miris prirode u sopstvenom domu. Ipak, ono što je najvažnije jeste činjenica da se u tetesept proizvodima nalaze visokokvalitetni sastojci, prirodna etarska ulja, koja u kombinaciji sa toplom vodom dovode do regeneracija tela i duha.

 

Kupke i soli za kupanje za decu – Tetesept Dečija linija

Sve dečije kupke su dermatološki testirane, sadrže prehrambene boje, ne sadrže silikone, parafine ni mineralna ulja.  Odlikuje ih posebna formulacija sa visokokvalitetnim sastojcima koji štite i neguju nežnu dečiju kožu. Proizvodi za decu su namenjeni deci od 3 godine i starijoj.

Akcenat je, pre svega, na bezbednosti proizvoda, zaštiti i nezi kože, a zatim i na vrhunskoj zabavi za mališane.

 

Gde kupiti tetesept proizvode?

Tetesept proizvodi dostupni su u svim bolje snabdevenim apotekama i drogerijama u Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji.

Tetesept proizvodi su podeljeni u 4 linije:

t-by, linija za tuširanje i kupanje – žene i devojke, koje odvajaju i cene vreme za sebe, koje neguju svoje telo i kojima je estetika vrlo značajan segment.

Welness & Relax, linija za kupanje  – žene i devojke, koje odvajaju vreme za sebe, vode računa o svom unutrašnjem miru i duhu i neguju svoje telo.

Medicinske kupke i soli za kupanje – sve osobe koje imaju tegobe sa mišićima, zglobovima, leđima, ramenima, sa disajnim organima, čestim prehladama, kao i osobe koje su pod intenzivnim stresom I napetošću.

Dečije kupke i soli za kupanje – sva deca koja vole da se igraju u vodi, kao i njihove mame koje vode brigu o higijeni i nezi svoje dece.